1. Condiție obligatorie pentru executare de către SecretFlowers.md a serviciilor prestate este acceptarea și utilizarea de către părți a normelor stipulate de către SecretFlowers.md.
 2. Prestăm servicii de:
  • crearea buchetelor și aranjamentelor florale pentru orice ocazii;
  • livrare buchetelor și aranjamentelor florale la orice destinație din Moldova;
 3. Serviciile "confecționarea și livrarea compoziției floristice, vânzarea și livrarea produselor adiacente" necesită achitarea în integral.
 4. Exemplele de lucrări și mărfuri de pe site sunt doar câteva exemple. Fiecare compoziție floristică are caracter individual și poate să difere prin ambalaj, exterior, mărime, etc. Sunt posibile schimbări în număr, asortiment, în dependență de sezon și alți factori. Florile – sunt un produs sezonier, și nu întotdeauna este posibilă prezența în stoc a unor flori în magazin. Astfel produsul final poate să difere de cele ilustrate pe site. Necătând la aceasta, toate compozițiile floristice sunt făcute din flori proaspete și magazinul va depune efort pentru ca culorile și forma compoziției să corespundă cu cele ilustate pe site.
 5. Video la livrare se face cu o cameră profesionistă. Acesta se trimite pe Whatapp/viber/messenger a titularului în decurs de aproximativ 5-7 zile din data livrării. Aveți dreptul să alegeți dumneavoastră muzica dorită ca fundal la clipul dat, doar specificând informația dată operatorului. La fel, video se plasează pe canalul nostru de pe youtube.com (www.youtube.com/channel/UCg_nTogNk2lbpoTmYSDs1dA). Aici puteți specifica preventiv operatorului acordul de a adăuga video pe canal sau nu.
 6. În caz că nu cunoașteti adresa destinatarului, ne comunicați numărul de telefon la care poate fi apelat. Împreună cu el fiind stabilită data, locul și ora livrării. Dacă destinatarul refuză să primească florile din orice motiv, livrarea se consideră executată și banii nu se restituie.
 7. Dacă clientul nu este mulțumit cu executarea comenzii, sau cu calitatea produselor livrate, vă rugăm să vă adresați în termen de 24 ore din momentul livrării. Florile sunt un produs ușor alterabil și nu vom fi în stare să înlocuim produsul sau să returnăm suma achitată, dacă nu vom fi informați la timp despre acesată problemă. În cazul neândeplinirii comenzii, corect perfectate și achitate, din vina serviciului SecretFlowers.md este garantata returnarea în totalitate a sumei achitate.
 8. Achitarea serviciilor se efectuează de cumpărător în avans în mărime de 100% (o sută de procente) din costul serviciilor alese, prin orice mijloc ales din rubrica "Mod de plată" de pe site, sau propus de operator. 
 9. Valoarea minimă a comenzii de pe site este de 300 lei.
 10. Răspunderea SecretFlowers.md  în urma pretențiilor asupra serviciilor sau îndeplinirii lor se limiteaza doar la suma achitată de cumpărător.
 11. În caz că apar modificări în comandă sau doriți să adăugați careva produse suplimentar, sau modificați textul de felicitare, trebuie sa ne preveniți cu apel, email sau la oficiu cu minim 4 ore (în regim de lucru) pentru Chișinău; și 10 ore pentru restul Moldovei. În cazul nerespectării regulei date și revenirea cu modificări cu o ora preventiv, nu ne asumăm răspunderea de îndeplinire a modificărilor date. Dacă titularul anunță doar cu 3 ore preventiv modificarea buchetului din comandă, el va trebui să fie achitat 100%.
 12. În cazul anulării comenzii (nu mai mult de 24 de ore), garantăm returnarea banilor achitați. Taxa bancară va fi dedusă din suma returnată.
 13. Livrarea în mun. Chișinău, precum și în suburbiile acestuia, se efectuează în decurs de 2 ore după plasarea și achitarea comenzii. În restul raioanelor Moldovei, livrarea poate fi efectuată minim după 6 ore după plasarea și achitarea comenzii. Livrarea se efectuează în intervalul de ore indicat de dumneavoastră pe parcursul completării comezii pe site,
 14. La executarea comenzii cu livrare în hoteluri, campinguri,etc. Cumpărătorul indică numărul apartamentelor și numele de inregistrare a destinatarului (sau un grup, de exemplu – domnul și doamna). Comanda în hotel poate fi livrată doar până la recepție. Deoarece în multe hoteluri nu este permisă trecerea serviciilor de livrare mai departe de recepție, livrarea la recepție pe data stabilită se consideră ca comandă executată. Nu răspundem pentru intârzierea comenzii sau imposibilitatea livrării ca urmare a adresei greșite a hotelului, sau a plecării mai devreme a destinatarului din hotel, shimbării numarului apartamentelor etc.
 15. Exactitatea livrării depinde de datele despre destinatar, pe care D-voastră ni le puneți la dispoziție. De acea, vă rugăm să îndepliniți atent ancheta, și dacă este nevoie să menționați în comentariile comenzii datele specifice (codul de la ușa scării, în care departament lucrează etc.).
 16. Fiecare cumpărător (cu livrare) trebuie să indice adresa exactă a destinatarului. În cazul în care titularul nu cunoaște adresa de livrare, noi apelăm destinatarul pentru a afla adresa livrării. În cazul oferirii de date greșite sau incomplete necesare pentru executarea livrării, lipsa destinatarului la adresa indicată, titularul este anunțat despre schimbările apărute în statutul comenzii, destinatara va fi apelată pentru a concretiza corectitudinea datelor de livrare, și în cazul în care destinatara e la altă adresă, buchetul va merge cât mai curând posibil la adresă noua, doar după ce titularul va achita suma pentru livrarea repetată:
  • *59 lei-costul pentru oraș;
  • *Pentru celelalte destinații livrarea repetată constituie suma livrării inițiale;
  • În cazul în care destinatarul nu este la adresa indicată și (sau) nu este disponibilă, buchetul revine înapoi la companie. Pe parcursul a 72 ore dacă nu găsim destinatarul chiar și cu ajutorul titularului, comanda se consideră livrată și banii nu se restituie.
 17. Realizarea, precum și expedierea pozei la livrare, se efectuează doar cu acordul persoanei destinatare.
 18. Cumpărătorul se obligă, în momentul oferirii informațiilor necesare executării comenzii, să respecte normele legislației în vigoare. (Exemplu: de a nu folosi în textul felicitării lexic nenormativ, să nu folosească serviciile magazinului ca mită, să nu folosească lucrătorii serviciului de livrare pentru pătrunderea în locuri cu acces interzis sau alte încălcări.
 19. Cumpărătorul are obligația de a respecta legea și de a oferi date veridice în timpul plasării comenzii.
 20. Procedura și termenii de reântoarcere a banilor depinde de ce metodă de plata ați ales. Dacă metoda de plată a fost efectuată prin achitarea cu cardul, returnarea mijloacelor financiare are loc doar pe contul de card cu ajutorul căruia s-a efectuat achitarea.
 21. Anularea unei comenzi poate fi efectuată doar prin telefon sau la oficiu cu minim 5 ore în prealabil pentru comenzile în Chișinău și cu 24 ore în țară, și doar în cazul în care comanda nu a fost deja pregătită. Comenzile internaționale nu se anulează.
 22. Comenzile pentru aceeași zi și următoarea noapte se preiau până la ora 23:00.
 23. În cazul încălcării de către cumpărător a condițiilor date, Magazinul are drepul să oprescă îndeplinirea serviciilor, pâna la înlăturarea încălcărilor și compensarea daunelor suportate de magazin în urma acestora sau să rezilieze înțelegerea de prestare a serviciilor,  informând despre aceasta cumpărătorul pe adresa electronică oferită  la perfectarea comenzii.
 24. În zilele de sărbători ex. 14 februarie și 8 martie facem livrări în anumite intervale de ore stabilite de către companie. Acestea sunt: 7:00-12:00, 12:00-17:00, 17:00-23:00. Nu facem livrări în ore fixe. 
 25. În zilele de sărbători ex. 14 februarie, 8 martie, facem livrări doar în Chișinău, suburbii și în orașul Ialoveni.
 26. Ne intrând în contradicție cu stipulările de mai sus, magazinul se eliberează de răspundere în cazul neîndeplinirii condițiilor date, dacă aceasta survine ca urmare a fors-major-ului, inclusiv acțiunile organelor de stat, incendiu, inundații, cutremur de pamânt, alte calamități naturale, lipsa energiei electrice, lucrul instabil al rețelelor de calculator, greve, și alte cazuri, ne incluse în listă, ce pot influența asupra executării comenzii.
 27. SecretFlowers.md nu poate fi penalizată pentru nerealizarea serviciilor adiționale gratuite precum: expedierea confirmării SMS a livrării, expedierea pozei la livrare pe adresa de email a clientului, livrarea cardului de felicitare.
 28. Respectând cerințele normelor legislative în Republica Moldova, compania își asumă responsabilitatea de a nu livra și a nu comercializa băuturi alcoolice persoanelor cu vârsta sub 18 ani și în intervalul de timp 22:00 - 8:00 tuturor.